Kalendarium

I vårt kalendarium hittar du evenemang, kurser, konferenser, seminarier, föreläsningar och andra aktuella händelser.

18 nov

Besök från Socialdepartementet

En delegation från Socialdepartementet kommer till CAN för ett studiebesök. Besökarna tas emot av direktör Charlotta Rehnman Wigstad och får även möta några medarbetare på CAN.
18 nov

Sveriges Företagshälsor

Mats Ramstedt föreläser för Sveriges Företagshälsor om "Samtidig användning av andra beroendeframkallande substanser bland alkoholkonsumenter" och  "Aktuella trender i alkoholkonsumtionen i Sverige".

 

19 nov

Nätverksmöte med Folkrörelsen Mot Droger

Folkrörelsen mot droger i Jämtlands län är ett nätverk av bl.a. frivilliga/idéburna organisationer som tillsammans arbetar för att främja den psykiska hälsan, minska drogbruk och skapa ett tryggt och attraktivt län. 

3 dec

Civilsamhällets ANDTS-arbete i Skåne

CAN, Nätverket - idéburen sektor Skåne och Länsstyrelsen bjuder tillsammans in till ett glöggmingel för idéburna organisationer som arbetar med frågor kring alkohol, narkotika, dopning, tobak och spel om pengar. CAN:s Daniel Carlryd medverkar.

11 dec

Café CAN - Skolelevers drogvanor

Den 11 december släpps CAN:s stora rapport Skolelevers Drogvanor 2019. I samband med rapportsläppet bjuder vi in till Café CAN. För er som inte kan närvara webbsänder vi presentationen.

  1. 1
Kundvagn
Stäng

Din kundvagn (0 varor)

Gå till kassa Summa 29,00 kr