Kalendarium

I vårt kalendarium hittar du evenemang, kurser, konferenser, seminarier, föreläsningar och andra aktuella händelser.

19 jun

Workshops för unga i Blekinge och Skåne

Fyra kommuner i Blekinge och sju kommuner i Skåne genomför en satsning där unga sommarjobbar med fokus på tobaksförebyggande arbete. Satsningen inleds med workshops inom ramen för Local Hero.

1 jul

Almedalsveckan

CAN finns på plats i Soberian i Almedalen större delen av veckan. Kom och besök oss! Våra seminarier äger rum den 4 juli.

4 jul

Vad vet vi om ungas användning av alkohol, narkotika och tobak?

CAN presenterar resultat från 2018 års undersökning av skolelevers drogvanor. I år har vi ett nytt frågebatteri som gäller ungas mående och kan sätta svaren i relation till användning av droger. Kom och ta del av resultaten och diskutera med den kunniga publiken i Soberian!

4 jul

Hur påverkas vi av andras användning av alkohol och andra droger?

I CAN:s befolkningsundersökning Vanor och Konsekvenser ställs frågor om hur vi påverkas av andras - främlingars och närståendes - användning av alkohol, tobak, läkemedel och narkotika. De första resultaten från 2017 års undersökning presenteras vid detta seminarium i Almedalen. Kom och ta del av resultaten och delta i diskussionen med den kunniga publiken i Soberian!

9 aug

Event på Way Out West

CAN finns på plats på Way Out West tillsammans med Länsstyrelsen i Västra Götaland och Göteborgs stad. Vi har ett tält och bjuder på positiva budskap mot langning och på alkoholfria drinkar.

2 okt

Regional CAN-dag i Östergötland

Vad vet CAN om den regionala nivån och vad kan vi erbjuda er? Den 2:a oktober presenterar CAN sammanställningar av regionala data om Östergötaland,  Vi presenterar resultat om både unga och vuxna och gör jämförelser med riket. Dagen arrangeras i samarbete med vårt länsombud i länet.

Kundvagn
Stäng

Din kundvagn (0 varor)

Gå till kassa Summa 29,00 kr