Kalendarium

I vårt kalendarium hittar du evenemang, kurser, konferenser, seminarier, föreläsningar och andra aktuella händelser.

15 okt

ESPAD Assembly-möte

Håkan Leifman och Anna Englund delar på ESPADs Assembly möte. Assemblyn är ESPAD:s högsta styrande organ.

17 okt

drogFOKUS 2018

drogFOKUS presenterar den senaste forskningen samt många lokala projekt och initiativ från hela Sverige. CAN är en av flera arrangörer.

18 okt

Halvtidskontroll Isabella Gripe

Vår utredare/doktorand Isabella Gripe har sin halvtidskontroll med titeln "Epidemiology of cannabis use among young people in Sweden"

22 okt

Regional CAN-dag i Örebro

Vad vet CAN om den regionala nivån och vad kan vi erbjuda er? Den 22 oktober presenterar CAN sammanställningar av regionala data om Örebro län. Vi presenterar resultat om både unga och vuxna och gör jämförelser med riket. Dagen arrangeras i samarbete med vårt länsombud i länet.

24 okt

Ungdomskonferensen Jag brinner!

Den årliga konferensen "Jag Brinner", en ungdomskonferens för årskurs 9 och gymnasiet som belyser ANDT- frågor (alkohol, narkotika, dopning och tobak).

CAN medverkar. 

29 okt

Skolforum

En nationell mötesplats för svensk skola och årets viktigaste fortbildningsdagar där lärare och skolledare från hela landet möts och inspireras. Besök vår monter där vi presenterar ANDT på schemat och tidskriften Alkohol och narkotika.

14 nov

Café CAN om narkotikaanvändningen bland vuxna i Sverige

Hur vanligt är det att använda narkotikaklassade preparat och läkemedel utan läkares ordination? Hur ser användningen ut i olika åldersgrupper och hur stora är skillnaderna mellan kvinnor och män? Hur många drabbas av beroendeproblem och av negativa konsekvenser av andras användning av narkotika?

Kundvagn
Stäng

Din kundvagn (0 varor)

Gå till kassa Summa 29,00 kr