”Nätverket är viktiga för CAN:s spridning av kunskap, och inte minst ger nätverket också kunskap tillbaka till oss. Därför är nätverksträffen en viktig händelse för CAN”, säger Daniel Carlryd, samordnare på CAN och en av de ansvariga för nätverksträffen.

”Vårt nätverk spänner över hela landet och under nätverksträffen får de möjligheten att, förutom att fylla på kunskap, träffa varandra och se om man kan hitta synergier mellan varandras verksamheter och organisationer.”

I år ägde nätverksträffen rum den 27 oktober, dagen efter CAN:s kunskapsdag. Det gjorde att nätverket först kunde delta i kunskapsdagen tillsammans med övriga deltagare, för att dagen efter ha en dag med fokus på diskussioner och att få veta mer om vad som händer på CAN just nu.

”Jag har fått vidgade vyer och fått in fler perspektiv. Det är jättenyttigt att vi samlas många olika aktörer för att se hur vi tillsammans kan mobilisera förändring inom ANDTS-fältet. Vi är bra på olika saker!”, säger Agnes Mitsialos, länsombud Kalmar län, som var en av deltagarna på nätverksträffen.

Senast reviderad: 2023-10-27

Frågor besvaras av