En ny väg

CANs direktör Charlotta Rehnman Wigstad berättade om sitt första år på CAN och lyfte exempel på allt som hänt under detta år: utbildningar, panelsamtal, kunskapsspridning, undersökningar och forskning. CAN har fått stor uppmärksamhet och spelat en viktig roll för många aktörer i samhället!

-Allt detta har fungerat samtidigt som ledningen varit ny, stora projekt har inletts och vi fick veta att vi måste lämna våra lokaler, sa Charlotta Rehnman Wigstad som också tackade personal, styrelse, länsombud, medlemsorganisationer och alla andra i CAN:s nätverk.

-Trots den stora förändringsresa som sjösatts under det här året har verksamheten blommat, fortsatte Charlotta Rehnman Wigstad. Vi har slagit in på en ny väg och just nu kan vi sträcka upp armarna i luften – vi är framme på Öst 90.

CANs direktör Charlotta Rehnman Wigstad berättade om sitt första år på CAN
CANs direktör Charlotta Rehnman Wigstad berättade om sitt första år på CAN.  Foto: Clara Henriksson

Charlotta Rehnman Wigstad liknade här sitt första år på CAN vid karaktären Rocky  – ”att vi ska ha en positiv livssyn, vara envisa och inte ge upp fast det ibland kan kännas svårt och vara uppförsbacke” och avslutade med: ”Nu går vi in i filmen Rocky 2”.

Musik

Eftermiddagen bjöd också på underhållning av CAN:s forskningsansvarige Mats Ramstedt och hans band Nockeby Jazz.

Öst 90

Den fastighet där CAN nu huserar är en del av ett 50-talsritat kluster av hus vid Skanstull med Folksamskrapan i högsätet. Öst 90 har adressen Östgötagatan 90 och samtliga våningsplan har fått modernt stuk med öppna kontorslandskap och yteffektiv inredning. Nytt, modernt och, för CAN:s del, fantastisk utsikt från våning 7. Alla hyresgäster i Öst 90 tillhör organisationsvärlden och har gemensamt att man arbetar för en bättre värld.

Senast reviderad: 2020-03-04