– Vi är otroligt stolta över allt engagemang från såväl föreläsare som deltagare under kursens gång. Jag är övertygad om att alla fått med sig mycket kunskap att använda i sina verksamheter, säger Daniel Müller som är samordnare på CAN och ansvarig för kursen.

På den avslutande träffen fick deltagarna bland annat lyssna på en föreläsning om implementering av Mårten Åhström, expert på implementering och anställd av region Stockholm vid centrum för epidemiologi och samhällsmedicin. Det var också redovisning för de projektarbeten som deltagarna arbetat med under kursen.

– Är fortfarande upp över öronen glad och nöjd över kursen ni höll för oss! Så otroligt bra och givande med så mycket användbar kunskap! Och att få avsluta på Tollare Folkhögskola med allt vad det innebar var verkligen helt fantastiskt kul!, säger Hanna Myhrfeldt, Länsnykterhetsförbundet Västra Götaland, som var en av kursens deltagare.

– Utbildningen gav mig konkreta och lättanvända verktyg för att arbeta med prevention på ett strukturerat sätt och dialogen med de andra deltagarna har varit ovärderlig. Jag har lärt mig enormt mycket och känner mig trygg med att använda kunskapen för att ta mig an kommande projekt, säger Daniel Harre, Spelberoendes Riksförbund, som också deltagit i kursen under våren.

I mitten på september öppnas anmälan för nästa omgång av kursen i ANDTS-prevention som hålls våren 2023. Håll utkik i vårt nyhetsbrev!

Senast reviderad: 2022-05-24