Därutöver tar vi fram målgruppsanpassade texter om ANDTS, vi presenterar CAN i olika sammanhang samt initierar och leder projekt och processer. Ett utvecklingsarbete kring ANDT på schemat pågår, det är en webbplats som lärare kan använda i undervisningen om ANDTS.

I tjänsten som samordnare kommer du att ansvara för delar av avdelningens verksamhet, enskilt och i samarbete med andra.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, 100 %. Provanställning 6 mån.

Vi söker dig som

  • erfarenhet från ANDTS-området
  • relevant högskoleexamen
  • dokumenterad erfarenhet av projektledning
  • god språklig förmåga i tal och skrift.

Det är meriterande om du har

  • erfarenhet av samordning av förebyggande insatser inom ANDTS
  • erfarenhet av att kommunicera forskningsbaserad kunskap
  • arbetslivserfarenhet inom civilsamhället
  • kompetens inom pedagogik och/eller läromedel
  • erfarenhet av arbete med en ung målgrupp.

Om oss

CAN är ett nationellt kompetenscentrum som tar fram och sprider kunskap om alkohol, narkotika, dopning, tobak och spel om pengar (ANDTS). Vi följer konsumtions- och skadeutvecklingen genom undersökningar och forskning. Myndigheter och organisationer använder kunskap från CAN som underlag för beslut och insatser. Vi är en del av civilsamhället och i vår styrelse finns representanter för våra medlemsorganisationer. I styrelsen finns även olika myndigheter representerade.

CAN:s lokaler är belägna på Östgötagatan 90 vid Skanstull i Stockholm. På kansliet arbetar 23 personer fördelade på tre avdelningar. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt uppdrag inom ANDTS-området.

CAN jobbar aktivt för att vara en inkluderande arbetsplats med en attraktiv arbetsmiljö som värnar medarbetarnas hälsa och välmående. Vi erbjuder bra villkor för friskvård. Vi tillämpar flexibel arbetstid och det är möjligt att delvis jobba på distans. Vi erbjuder bra villkor för semester med utökade lediga kalenderdagar och möjlighet att semesterväxla. CAN vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal.

Sista ansökningsdatum: 2024-04-09

Ansökan

CV och personligt brev skickas till info@can.se. Kontaktuppgifter: (namn, personnummer, postadress, telefonnummer och e-postadress) ska uppges i båda dokumenten.

För att CAN ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten hanterar CAN personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR). Vid ansökan samtycker den sökande till CAN:s hantering av personuppgifter.

Illustration av Storyset

Senast reviderad: 2024-03-19

Frågor besvaras av